Siste nytt fra HumbleBee Home

Problemer med å lese dette nyhetsbrevet? Klikk her Del: Facebook  Twitter  Google Plus 
T: +34 952 11 18 69
M: +34 660 76 76 69
info@humblebeehome.com
Nyhetsbrev fra HumbleBee Home Andalucía

Kjære familie og venner!

Sommeren er i komminga her i Andalucía. Mai og juni har ikke vært like varme som normalt, kun et par tropenetter så langt og behagelige dagtemperaturer på rundt 25 grader. Yr melder imidlertid nå at gradene er på vei oppover og er det noe som er sikkert i disse traktene, så er det at varmen kommer!! Vi klager imidlertid ikke over at de høyeste temperaturene lar vente på seg, det er litt mere komfortabelt å jobbe litt utendørs med 25 grader enn 35. I dag kjører skurtreskeren rundt på åkrene rundt oss – innhøstingen har begynt. Det nyvaskede bassenget har nå fått et lite dryss av strå og kornstøv så vi får vel ta en ny runde med støvsuger og hov.
Naturen har inntatt sin sommerlige farge rundt oss.
Det vil si at det grønne nå stort sett er erstattet av ulike gul- og bruntoner. Sauene og geitene er ute og beiter på jordene og elva er snart tørrlagt – det renner litt vann ennå, et sikkert tegn på at vi har hatt en fuktig vinter og vår ? Vi hadde i begynnelsen av juni besøk av Alberto og sauene så vi fikk fjernet litt vekster rundt baren og bbq’en, men vi måtte til pers litt selv også med hansker, hakker og ljå for å få det sånn nogenlunde ordentlig rundt oss. Litt gjenstår ennå, men vi tar det litt etter litt.
Som hvert eneste år så bugner fikentreet av frukt. De er modne i slutten av juli og utover hele august måned. Fritt frem for å spise for gjestene som er her i den perioden. Druerankene bugner også av store drueklaser i år, vi har aldri hatt så mange tidligere. De modnes i løpet av august måned og varer godt ut i september. For gjestene våre er det nokså eksotisk å kunne stå på terrassen i skyggen under rankene og spise druer rett fra klasene – blå og søte er de!

På morgenturen med Ranya og Chiquita her om dagen så dukket det opp en hestesko midt i veien. Den ble tatt med hjem og vi håper den bidrar til at lykken snart snur for oss – vi kunne trenge det! Ranya og Chiquita er imidlertid meget fornøyde for tiden, en snau times morgentur hver dag – det er stas det!

Sommertilbudet som vi sendte ut i begynnelsen av juni har heller ikke resultert i så mange reservasjoner som vi hadde håpet. Det vil si at vi har mye ledig plass fremover i juli måned og selv om vi har noe flere bestillinger inne for august, så er det plass til flere! Og sommertilbudet står ved lag fremdeles, selvfølgelig! 
Klikk her for å se sommertilbudet.
Totalt har vi i løpet av de siste månedene hatt 5 visninger på eiendommen, men ingen av dem har så langt resultert i noe. Den ene megleren vi hadde kontakt med har nedlagt sin virksomhet, men vi har fått kontakt med et par nye også. De nye er http://www.coastandinlandproperties.com, referansenummer R1980537, og http://www.thisisspain.info, hvor vi ligger under ”Casa Rural”.

Den førstnevnte har også Facebook sider: https://www.facebook.com/coastandinlandproperties og der finner du blant annet denne videosnutten: http://www.youtube.com/watch?v=_eQbwu9Y3i8&feature=youtu.be

Det er fritt frem å videresende nyhetsbrevet og å tipse andre om at vi er her, både for besøk og for interesserte kjøpere! Vi har lagt ut linker på Facebook siden vår, del dem gjerne videre på dine egne sider.

Så over til hva som skjer fremover:
  • Blues festival i Antequera fra 17. – 21. juli
  • Feria i La Joya i slutten av juli bl.a. med hesteshow
  • Feria i Álora i begynnelsen av august
  • Feria i Málaga, Antequera, Almogía og Valle de Abdalajís i august
  • Romería de la Virgen de las Flores i Álora i begynnelsen av september
  • Las fiestas de la vendimia i Manilva i begynnelsen av september
  • Maurisk månefest i flere landsbyer, bl.a. Carratraca og Guaro
  • Día de Sopa Perota i Álora i begynnelsen av oktober
  • Oste feria i Teba i midten av oktober

Men, nå på sommeren er det vel så viktig å ”Just Beeeee....”!

Vi håper at noen av dere hopper på muligheten til en liten visitt til Andalucía – det er faktisk mulig å få tak i relativt rimelige flybilletter!
Vi ønsker dere alle en fin sommer!

Humlehilsen fra
Anette & Grethe
www.humblebeehome.com
skype-navn: anette.langfeldt64
Facebook: Posada HumbleBee Home
www.tripadvisor.com: Posada HumbleBee Home

Dersom du ikke ønsker å motta dette nyhetsbrev, vennligst send oss en email og vi fjerner deg fra adresselisten.
HumbleBee Home - Lugar Laja Prieta Buzon No. 69, 29500 Álora Spania
Klikk her dersom du ikke lenger ønsker å motta dette nyhetsbrevet

Tjenesten er levert av Make Newsmail