Siste nytt fra HumbleBee Home Andalucia, september 2013

Problemer med å lese dette nyhetsbrevet? Klikk her Del: Facebook  Twitter  Google Plus 
T: +34 952 11 18 69
M: +34 660 76 76 69
info@humblebeehome.com
Siste nytt fra HumbleBee Home Andalucia, september 2013
Kjære familie og venner!

Høsten lar foreløpig vente på seg her i våre sydlige trakter. Vi har fremdeles tropenetter og oppunder 30 grader på dagen. I nyhetsbrevet i september i fjor meldte vi at de første regndråper hadde falt og at det var meldt betraktelig mere et par dager senere – det kom i massevis! Ca. 250 mm i løpet av noen få nattetimer. Håper værgudene er snillere i høst og at regnet, når det kommer, kommer i moderate mengder.
Sommeren har ellers ikke vært like varm som normalt, vi har kun hatt 3-4 dager med temperatur over 35°C mens vi normalt har 3-4 uker med slike temperaturer. Vi klager slett ikke over dette, 32-34 grader er så absolutt varmt nok!

På besøksfronten har det vært en altfor stille sommer. Juni hadde vi ingen gjester i det hele tatt, dvs. vi hadde en ikke-betalende gjest én natt. En formiddag var det plutselig en høne som spankulerte rundt bassenget. Da Chiquita, Ranya og Lucia oppdaget henne, måtte vi redde henne fra deres interesse og stengte henne inne på badet. Forespørsler hos de nærmeste naboene viste at hun ikke tilhørte hos noen av dem, men den ene naboen jobber som gjeter på den store gården ovenfor oss og han visste at naboen der hadde høns. Han spurte seg for neste morgen og i 10-tida så kom naboen ned i bil og det viste seg at høna var hans. Hvordan den har klart å komme seg ned hit uten at hunder, rev eller andre dyr har vist sin interesse, ja, det vet hun kun selv. Hun forlot badet fullt av sine etterlatenskaper og eieren beklaget dette. Men, vi synes hun i hvert fall kunne ha lagt igjen et egg eller to :-)
Vi har de siste 8 dagene hatt 3 visninger på eiendommen. Alle har likt både området, eiendommen og huset, men det gjenstår å se om det blir noe bud ut av det. De første var en engelsk familie med 2 barn, de neste et engelsk par som tenker å drive videre som B&B med naturister som målgruppe og det siste paret, også de engelske, hadde også planer om B&B i tillegg til at de har hester og er klatreinteressert. Vi krysser fingrene for at noe materialiserer seg på denne fronten.

Forrige helg var det Romería i Álora og sjelden har vi sett så mange flotte kvinner og menn i flamencokjoler og flotte stramme dresser. Mange til hest og mange flott dekorerte vogner. I år så spaserte vi opp til klosteret hvor festivitasen foregår og fulgte opptoget. Den lille jomfru statuen, Virgen de Flores, plassert på en blomsterdekorert kjerre, ble trukket av okser – vel, den ene var vel faktisk ei ku :-) Vi tilbragte en flott dag sammen med spanske, norske og engelske venner. Dans, mat, drikke, musikk – en skikkelig spansk romería på sitt beste – romería blir i ordboken oversatt med ”religiøs folkefest” – og det er det så absolutt. Bildene her er fra denne dagen, takk til Rebecca og Raymond for lånet av dem :-)
Mange aktiviteter står på programmet i månedene fremover, her er nevner vi noen av dem:
• Día de Sopa Perota i Álora feires lørdag den 5. oktober
• Feria i Fuengirola 6.-12. oktober
• I desember er det tid for villancicos, spanske julesanger, akkompagnert av zambomba og pandero, ifølge vår innside informasjon så blir det sannsynligvis julekor med opptreden i teateret i Álora i år – vi har til og med blitt spurt om ikke vi også vil delta!
• Julegatene i Málaga er vel verdt et besøk
• Jule- og nyttårsfeiring her hos oss på Posada HumbleBee Home
• 1. juledag verdiales (musikk og dans) i La Higuera
• Día de los Reyes, 5/6 januar. Her er det de Hellige Tre Konger som kommer med gaver til barna. Opptog i alle byer og landsbyer på kvelden den 5. I løpet av natten besøker så kongene alle barna og legger pakker under sengen
Nytt nå er at vi nå også er å finne på www.booking.com (http://www.booking.com/hotel/es/posada-humblebee-home-antequera.no.html?sid=47f6e320cee9f06144a38d059f82a040;dcid=1) og på www.airbnb.com (https://www.airbnb.no/rooms/1563679). Vi har faktisk akkurat mottatt vår første bestilling gjennom www.airbnb.com og håper at det kommer inn flere etter hvert. Vi trenger jo så absolutt bestillinger fremover inntil et salg er på plass.
Vi ønsker dere alle en flott høst fremover og håper at vi kanskje ser noen av dere her hos oss i høst!

Humlehilsen fra
Anette & Grethe
www.humblebeehome.com
skype-navn: anette.langfeldt64
Facebook: Posada HumbleBee Home
www.tripadvisor.com: Posada HumbleBee Home

Dersom du ikke ønsker å motta dette nyhetsbrev, vennligst send oss en email og vi fjerner deg fra adresselisten.
HumbleBee Home - Lugar Laja Prieta Buzon No. 69, 29500 Álora Spania
Klikk her dersom du ikke lenger ønsker å motta dette nyhetsbrevet

Tjenesten er levert av Make Newsmail